Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin ailesiyle tanışmak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin ailesiyle tanışmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir aileyle tanışmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
8 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gözde

Rüyamda 3 gün önce ayrıldığım eski sevgilim annesi babası bizim eve gelmişti babalarımız maç izlerken bizde yemek hazırlıyoduk hep beraber yemek yedik

Zuzu2

Selam! Rüyamda bir evin önünde kına gecem yapılıyordu , ben hazırlanıyordum ama yöresel bindallı bulamıyordum,mağazaya gidip istediğimde çalışanlar agresif bi halde kapalı olduklarını söyledi ve vermediler. Her yerde aradım sinirli bi halde , sonra bulup bulmadığımı hatırlamıyorum. Sonra bej renginde taşlı güzel bi gelinlik giydim. Sanırım galiba bir yere gidiyorduk ve bende arabadan indim çünkü galiba yolda bir şey olmuştu , emin değilim. Kimle evlendiğime emin değilim. Umarım yorumlarsınız 🙂

Gül

Rüyamda eski sevgilimle birbirimizin ailesiyle tanıştık. Benim annem ile eski sevgilim ve ailesi çok iyi anlaştı . Bende eski sevgilimin ablası ve ailesi ile çok iyi anlaştım. Hatta onlarla alışverişe bile çıktık. Anlamı nedir acaba ?

Lale

Ben ruyada eski sevgilimin annesini ve teyzesini gordum. Onlardan biri vefat etmisdi qaliba ve ben annem ve babaannem oradaydik. Eski sevgilim benden ayrildigi icin babaannem ve annem onun annesine kiziyordu neden boyle yapti dogru degil bu yaptigi fln ve eski sevgilimin anneside benim tarafimdaydi ogluna kufur etdi ve yaptiginin dogru olmadigini savundu. Sonra eski sevgilim geldi annemle ve babaannemle tanisti ama yuzu o degildi ismi boyu ses tonu ayni ama surati baska bir insanin suratiydi cox qarip neyse geldi bizimle yuzlesdi ve ben ayildim . Bu arada biz 3aydi ayriyiz ve bir birimizi 3aydir gormuyoruz .Yorumlarsaniz sevinirim cok merak ediyorum ne demek acaba