Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisiyle tanışmak bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle tanışmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir insanla tanışmak yüzünün güleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni biriyle tanışmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni kızla tanışmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada yeni bir erkekle tanışmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni insanlarla tanışmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, dileklerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments