Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, donatacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymanız öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gözyaşlarının dineceğine delalet eder.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, makbul olan şeylere rivayet eder.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulur.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments