Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek kendisini yıpratacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sağlık ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek daha çok iş yapacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, o masumların bedduasını alacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek yeni bir yol tutulacağına, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments