Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, saygınlık kazanacağına, işlerin kapanacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmadan önce olayların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, zengin için yoksulluğa alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments