Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz kanalıyla cazip bir teklif alabilirsiniz ya da bir teklif cazip bir ilişki kurulmasını sağlayabilir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek bekârlığına da veda edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu sevmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments