Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, sorunların gittikçe artacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Rüyada eski sevgiliden çocuğunun olduğunu görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin çocuğunu görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi çocuğuyla görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin çocuğu olduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden çocuğu olduğunu görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin çocuğunu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinden çocuğu olduğunu görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili ve çocuğunu görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asi

Eski sevgilimi küçük bir kız çocuğuyla gördüm