Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili ve bebek görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin bebeği olduğunu görmek işlerinin günden güne bozulacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin bebeğini görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek güzellik ve hayır geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliden bebek doğurmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kişinin kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elinde bebek görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi bebekle görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments