Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmaya zorlayan ya da kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek huzurlu bir insan olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, ticarette öne geçeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından öpülmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments