Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, işlerin başına geçeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak gördüyseniz:

  • Belli plan veya düzenlemelerin içine sıkışıp kalmış hissedebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin yanağını okşamak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin saçını okşamak aile saadetinin artacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek muradına ereceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek mutluluğa ve neşeye, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments