Rüyada eski sevgili aramak

Rüyada eski sevgili aramak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aramak gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi aradığını görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek zorlukları teker teker aşacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aradığını görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili aramak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini aramak allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi telefonla aramak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments