Rüyada patronla tartışmak

Rüyada patronla tartışmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronla tartışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Rüyada eski patronla tartışmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına inanılır.

Rüyada patronla tartışmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işarettir.

Rüyada patronuyla tartışmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle tartışmak attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşınla tartışmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasıyla tartışmak atılan adımların zarar vereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada aile içinde tartışmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle tartışmak kardeşler arasına kara kedi gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments