Rüyada patronuyla tartışmak

Rüyada patronuyla tartışmak canını ve malını garanti altına alacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada patronuyla tartışmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Rüyada patronla tartışmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada eski patronla tartışmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada patronuyla tartışmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla tartışmak yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak evine bereket geleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Rüyada düğünde tartışmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada anne tartışmak rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamla tartışmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments