Rüyada eski lise arkadaşını görmek

Rüyada eski lise arkadaşını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski lise arkadaşını gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aileden ayrı kalınacağına işaret eder.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eski lise öğretmenini görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada lise arkadaşını görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada lise arkadaşı görmek bol kazançlı günler geçireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada iyi bir liseye gitmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada fen lisesini görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments