Rüyada liseden mezun olduğunu görmek

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, büyük hatalar yapacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada liseden mezun olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz veya sosyal çevreniz hayatınızda sizi destekleyen öğeler.

Rüyada liseden mezun olduğunu görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada liseden mezun olmak birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada okuldan mezun olamamak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada mezun olduğum okulu görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezun olmadığını görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalet eder.

Rüyada üniversiteden mezun olmak suç işleyeceğine, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Rüyada okuldan mezun olmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine inanılır.

Rüyada okuldan mezun olduğunu görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments