Rüyada iyi bir liseye gitmek

Rüyada iyi bir liseye gitmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, tebrik edileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada iyi bir liseye gitmek gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle zarara uğrayabilirsiniz.

Rüyada iyi bir liseye gitmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, düze çıkacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir lise görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi bir liseye gittiğini görmek çekilen hasretin biteceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden liseye gitmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına rivayet eder.

Rüyada tekrar liseye gitmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada hangi liseye gideceğini görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, mali olarak küçüleceğine tabir olunur.

Rüyada liseye gitmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lise müdürünü görmek aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sevinç dolu haberler alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments