Rüyada lise arkadaşını görmek

Rüyada lise arkadaşını görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, hem de para kaybettireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yeni duygular tadacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına delalet eder.

Rüyada lise arkadaşını gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Rüyada eski lise arkadaşlarını görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada lise arkadaşı görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski lise arkadaşını görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada lise arkadaşını görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada lise diploması almak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet eder.

Rüyada lise öğretmenini görmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada fen lisesi görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lise kazanmak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments