Rüyada eski eltini görmek

Rüyada eski eltini görmek sevinçli bir hayat süreceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, hayatının da zorlaşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eltini gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada eski eltiyi görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada eski eltini görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada elti ve kaynını görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına inanılır.

Rüyada eltini hamile görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, saygınlık elde edeceğine inanılır.

Rüyada eltiyle kavga etmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kayın ve elti görmek hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya işarettir.

Rüyada elti görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen eltiyi görmek şansın kapanacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emel şahinler

Rüyada eski esimi gordüm kaynımo eltimi kaynanami gordüm nedir