Rüyada ölen eltiyi görmek

Rüyada ölen eltiyi görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada ölen eltiyi gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada kaynana ve elti görmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eltisini hasta görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eltisinin öldüğünü görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eltiyi öpmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eltiye sarılmak uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Rüyada eltimi görmek işlerin yoluna gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada ölen eltiyi görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments