Rüyada eltini hamile görmek

Rüyada eltini hamile görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, isteklerinize kavuşacağınıza inanılır.

Rüyada eltini hamile gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Rüyada eltisinin hamile olduğunu görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada eltinin hamile olduğunu görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına tabir olunur.

Rüyada eltimin hamile olduğunu görmek rahat bir hayat yaşanacağına, her şeyin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada eltiyi hamile görmek süzüleceğine, ağlayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eltisini hamile görmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eltimi hamile görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Rüyada eltini hamile görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eltimle kavga etmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments