Rüyada üç beşik görmek

Rüyada üç beşik görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, daha bir sevileceğine işaret eder.

Rüyada üç beşik gördüyseniz:

  • Duygusal problemler hayatınızı karışık hale dönüştürebilir.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada içi boş beşik görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada tahtadan beşik görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşik satın almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada beşikte yatmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşik sallamak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kişinin şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebek ve beşik görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beşiğe binmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments