Rüyada beşikte yatmak

Rüyada beşikte yatmak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşikte yatmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada beşikte yatmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine işaret eder.

Rüyada eski beşik görmek toplum için faydalı işler yapacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil beşik görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada üç beşik görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş demir beşik görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, dinde bilginleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi beşik görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane beşik görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Rüyada oyuncak beşik görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments