Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak kişinin can derdine düşeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, en yukarılara çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanı seçilmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanından iş istemek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek resmi bir kurumda işe girileceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek kavgaların büyüyeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek ticaretinin de hızlanacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanına sarılmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments