Rüyada belediye başkanini görmek

Rüyada belediye başkanini görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada belediye başkanından iş istemek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret eder.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek kısmetin ve şansın açılacağına, çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek çözümsüz sorunları olmayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments