Rüyada belediye başkanına sarılmak

Rüyada belediye başkanına sarılmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok uğraş vereceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada belediye başkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Biraz yan tribünde kalıp, etrafta olan biteni anlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada belediye başkanına sarılmak yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret eder.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısını görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek çok büyük borçlar alacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments