Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sorunların aşılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak büyük başarıların göğüsleneceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak gönlünce bir hayat süreceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına delalettir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine işaret eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak dualarının gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments