Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, kişiye hep umut olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin yoluna sokulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya, kendinize zaman ayırmaya ihtiyacınız var.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine inanılır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak yanlış işlere girileceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments