Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak zevki sefa içinde olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kişinin şansının artacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kadına cinsi münasebette bulunmak kırgınlık yaşanacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada kocayla cinsi münasebette bulunmak işlerin kapanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle cinsi münasebette bulunmak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eşiyle cinsi münasebette bulunmak sevineceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle cinsi münasebette bulunmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments