Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek onlara değer vereceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, o kişiye zararının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının yüksek bir yerden düştüğünü görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments