Rüyada eşinin sesini duymak

Rüyada eşinin sesini duymak rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, hayatını ailesine adayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada eşinin sesini duymak hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine delalet eder.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada kanarya sesi duymak istediği herşeye sahip olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldırım sesi duymak kazancının katbekat artacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fren sesi duymak yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada para sesi duymak kazancının ve canın güvence altında olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedi sesi duymak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments