Rüyada yıldırım sesi duymak

Rüyada yıldırım sesi duymak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, tatsız haberlerin alınacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, yarar getireceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yıldırım sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.İstemediğiniz çekişmeler olabilir.

Rüyada yıldırım sesi duymak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yıldırım görmek mutlu günlerin yaşanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada eve yıldırım düştüğünü görmek bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldırım çarpması görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada aziz yıldırımuı görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaca yıldırım düştüğünü görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize yıldırım düştüğünü görmek çok zengin olacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evine yıldırım düştüğünü görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments