Rüyada kanarya sesi duymak

Rüyada kanarya sesi duymak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya sesi duymak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kanarya sesi duymak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına işarettir.

Rüyada büyük kanarya görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kanarya görmek para biriktirebileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanarya sevmek yaşama sevincine kavuşacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments