Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, maddi durumun düzeltileceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, müşterilerinin çoğalacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Rüyada eşinin sesini duymak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen eşinin sesini duymak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, makamının ve ününün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşinin sesini duymak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada sesler duymak kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birini sesini duymak girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada davul sesi duymak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sesini duymak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada uzaktan ses duymak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments