Rüyada para sesi duymak

Rüyada para sesi duymak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet eder.

Rüyada para sesi duymak gördüyseniz:

  • Gurup aktivitelerinde faal görev almak veya organizasyonları üstlenmek gibi şeylerden kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk para sesi duymak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada para sesi duymak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada deve sesi duymak hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada cam kırılma sesi duymak rahat nefes alınacağına, rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayan sesi duymak uzun süre kendini toparlayamayacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulur.

Rüyada karga sesi duymak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, deneyim kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin sesini duymak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada ezan sesini duymak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments