Rüyada kızını kefenle görmek

Rüyada kızını kefenle görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kızını kefenle gördüyseniz:

  • Yardım teklifinde bulunmanız, size danışan kişilere fikir vermeniz ya da bilginizi paylaşmanız veya belli pozisyonlara gönüllü olmanız imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kızını kefenle görmek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine inanılır.

Rüyada ölmeden kefenlenmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine inanılır.

Rüyada kefeni açmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü kefenlendiğini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada ölü birini kefenli görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kefende insan görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada ölüden kefen almak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kefenini almak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments