Rüyada eşini kefenli görmek

Rüyada eşini kefenli görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, helal rızık elde edeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kefenli gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada eşini kefenlenmiş görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kefenlendiğini görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kefenli görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, allah katında günahlarının affolacağına delalettir.

Rüyada ölüden kefen almak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına inanılır.

Rüyada kefen hazırlamak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işarettir.

Rüyada kefende insan görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini kefenli görmek bir sebeple çok zorlanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments