Rüyada eşinin hasta görmek

Rüyada eşinin hasta görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hasta gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölen eşini hasta görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bundan da son derece mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini hasta görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada eşinin hasta görmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada eski eşi hasta görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini çok hasta görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek işlerin daha kötüye gideceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments