Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, borçların artacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada eşini hasta görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini hasta görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada ölen eşini hasta görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini hasta olarak görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak her zaman el üstünde tutulacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eylem

Ruyada eşimin çok hasta olduğu hastalığını benden gizliyordu