Rüyada eşini çok hasta görmek

Rüyada eşini çok hasta görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, o kapıyı kapatacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, kurulu düzeninin olacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini çok hasta gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada eşi hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada eşinin hasta görmek onu doyasıya yaşayacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada eşini çok hasta görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine yorulur.

Rüyada eşini hasta görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen eşi hasta görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments