Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek onlardan fayda göreceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, geçmişini arkada bırakacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla gördüyseniz:

  • Sanat olayları size çok cazip gelebilir.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek sadece kendisini düşüneceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına yorulur.

Rüyada yatakta başka kadın görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işarettir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını yatakta başka kadınla görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments