Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Rüyada eşi başka kadınla görmek bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek maddi durumunun düzeleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadını öptüğünü görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments