Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, büyük işlere girileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, işlerinin tutacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Rüyada eşinin başka kadınla evlendiğini görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına yorulur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments