Rüyada eşi başka kadınla görmek

Rüyada eşi başka kadınla görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, onları rahat ettireceğine, mevkie edineceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada eşi başka kadınla gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla olduğunu görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla olduğunu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada eşini başka bir kadınla görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla öpüştüğünü görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments