Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına yorulur.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments