Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, küslükleri bitireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınıza odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek yaşamının da düzene gireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklari kesilmek kısmetin bollaşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments