Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek tövbe edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalettir.

Rüyada ayağın kesildiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kesilmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments