Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek yalan söyleyeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulur.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek dinde bilginleşeceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments