Rüyada birini zehirlemek

Rüyada birini zehirlemek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada birini zehirlemek gördüyseniz:

  • Olunması gerektiğinden çok daha fazla kesin veya katı konuşuyor olabilirsiniz.

Rüyada birini zehirlediğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada hamam böceği zehirlemek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, iş hayatının düzeleceğine işaret eder.

Rüyada fare zehirlediğini görmek neşesini kaybedeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada insanları zehirlemek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada fareleri zehirlemek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kendini zehirlemek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada fare zehirlemek kimsenin arkasından konuşmayacağına, verimin ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada yılanı zehirlemek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments