Rüyada fareyi zehirlemek

Rüyada fareyi zehirlemek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına inanılır.

Rüyada fareyi zehirlemek gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Rüyada fare zehirlemek keyiflerinin yerinde olacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada fare zehirlediğini görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada fareleri zehirlemek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada fareyi zehirlemek bedenen ve ruhen dinleneceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi zehirlemek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek zehirlemek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanı zehirlemek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments