Rüyada eşini yalamak

Rüyada eşini yalamak sıkıntıların sona ereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, bol rızık elde edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada eşini yalamak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada eşini yalamak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulur.

Rüyada eşinin organını yalamak çok rahat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına rivayet eder.

Rüyada vajına yalamak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına işaret eder.

Rüyada bacak yalamak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini yalamak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek şeyi yalamak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kendi göğsünü yalamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağını yalamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments